Utflykt till Kakslottet



Igår var en fin dag. Efter en rätt så lyckad utekväll på Imperiet med tillhörande mitt-i-natten-falafel-middag på hemvägen och för lite sömn åkte jag, Sanna och Tomas till Strängnäs och Kakslottet. Det var helt sjukt, som synes på bilden. Frosseri på hög nivå och det blev kaklunch, vilket Tomas ångrade bittert senare. Vi badade och tyckte synd om barnen bakom oss i kakkön som bara fick välja en tårtbit eller två kakor var, medan Sanna plockade på sig än det ena, än det andra och kom till kassan med 6 bitar av varierande sort och storlek. Ni ser själva hur nöjd hon var.

Det var socker- och värmechock på hög nivå, och efter en tupplur i skuggan åkte vi en timme i en bil utan luftkonditionering hem till Huddinge igen. Där åt vi riktig mat innan vi skulle åka in till stan och kolla på Parkteatern. Dock blev det inte riktigt så då vi missade tåget och tog vid frossandet igen istället. "Burn after reading" och popcorn. Kaotiskt bra film. Också kom Emelie och Henke förbi och drack te. Chillat och trevligt och alla var sanslöst trötta.

Den här dagen börjar sämre med söndagsångest och annan ångest, men snart ska jag träffa Johanna så då blir det nog bättre. Sedan tänkte vi göra ett nytt försök med Parkteatern. Om det inte börjar regna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0