Vår tjugotolv.

Idag är det söndag och det någonting fick mig att gå in på blogg.se och känna att det var dags. Jag har verkligen lagt ner det här med att den här bloggen ska uppdateras enligt någon slags konsekvens, det blir helt enkelt bara när andan faller på. Och idag är en grå, nollgradig söndag dagen innan vårterminen börjar. Den vårterminen när alla åker på utbyte, jag kommer ha jättemycket föreläsningar kvar i Uppsala enligt ett schema med alldeles för få luckor passande för resor till Linköping.
.
Men trots en förvånansvärt fullt schema för en kurs vid Statsvetenskapliga institutionen så ska det här bli en bra vår. Kursen jag ska läsa verkar väldigt intressant. Jag och Oscar ska åka till Budapest. Det kommer att komma en valborg (och en svalborg och en kvalborg och en finalborg) och helgutflykter och inflyttningsfester och födelsedagar och träningspass och tekvällar på Rackarberget.
.
Och helt plötsligt kommer snön ha smält och solen skina och våren ha hittat tillbaka. Och då är det ju snart sommar! Sådär lagom till nästa inlägg på den här bloggen.

RSS 2.0